pannkakorochlepepastej.blogg.se

2012-11-12
22:14:09

"Vi kan limma den!"
Nils är just nu inne i en pysselperiod och vill gärna limma, göra armband och baka med lera. När vi åkte till Öppna förskolan idag (dit vi har åkt en till två gånger i veckan i nästan två år!) sa Nils "Åka till den anda föskolan, dä ha dom lera". Den andra förskolan är Öppna förskolan inne i Ronneby, där vi har varit på småbarnsrytmik totalt tre gånger sedan han föddes. Där har de lera som Nils älskar! Men snälla Maria i Listerby sa att de nog kunde ordna lera där också :) Bra! För jag har inte tänkt börja gå i Ronneby bara för att de har lera där ;)
Limma gör han ju också väldigt gärna! Idag när vi lekte hemma med en ballong så small den när vi blåste upp den. Nils blev lite ledsen och så sa han "Vi kan limma den!" Nja... det hade nog inte blivit så bra... Tur att vi hade en hel påse med ballonger.
 
I fredags kväll åt vi majskolv. Signe fick majs från en fjärdedels majskolv och jag har aldrig sett henne så ivrig på att få i sig maten ;) Hon plockade och stoppade i munnen och såg ut att njuta av denna fantastiskt goda måltid ;) Så söt! Annars är det minsann inte så enkelt att få i henne mat. Hon äter ganska bra, men aldrig med sån iver ;)
 
Igår firade vi pappa Henrik på Fars dag! Min pappa firade med andra pappor ovan molnen! På dagen 8 år sedan han gick bort. Helt ofattbart att det redan har gått 8 år....
 
I lördags var det lite fest ute hos Ninni och Ola i deras finfina nybyggda hus med havsutsikt! Jättetrevlig fest med många trevliga människor!
Nu ska jag duscha vaaaaarmt!! Är fortfarande helt genomfrusen efter stallvistelsen!
Go´kväll!

Kommentarer:
#1: Mamma

Tänkte också på hur fort tiden gått sen vi fick bud om Dans bortgång. Ofattbart. Tänker också på Kents flickor som mist sin pappa. Det tar tid innan såren läks. Ärren finns alltid kvar.
Jag tror att mormor får köpa lite lera tills Nils kommer nästa gång. Det låter roligt det där. Kram kram

Svar: Ja med lite lera blir man populär! Vågar du låta honom måla med pensel så är även det poppis! Kram
pannkakorochlepepastej.blogg.se

2012-11-13 @ 23:01:19
#2: moster marie

Det finns ju lera i Älmhult... menar ni att det finns en chans att hamna på populära listan med ett så enkelt material... Kram

Svar: Absolut Marie!! Pensel och en klick färg hade också funkat väldigt bra men kanske lite mer riskabelt att sätta i händerna på Nils ;) Vi kommer gärna och hälsar på nån gång!! Kram!
pannkakorochlepepastej.blogg.se

2012-11-14 @ 18:09:06
#3: moster marie

...man måste våga ta lite risker... och är det inte värre än lite målarfläckar här och där kommer vi lindrigt undan :) Ha det gott! Kram

2012-11-14 @ 22:59:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: