pannkakorochlepepastej.blogg.se

2013-04-12
22:21:05

"Det är en underbar dag"
Lille Nils, han är för skojig! När han satt där på toaletten och bajjade, så sa han "det är en underbar dag", så klockrent! ;) Hihi! Han har så många roliga uttryck som han (förmodligen) har snappat upp från barnprogrammen.
Idag har vi kommit hem efter ett par dagar hos "Mommo och Fen" ;) Vi har haft det kanonbra! Vi har åkt buss, shoppat, ätit på restaurang, promenerat, lekt på lekplats, bakat...
Nils har nog slutat använda blöja på dagarna nu, han är så duktig på att tala om när han behöver gå på toa. Även när vi är iväg så funkar det kanonbra! Han säger till när han behöver gå och sen kan han hålla sig tills vi har kommit till toaletten :)
Signe är så go! Hon har så många roliga ansiktsuttryck och grimaser! Hon rynkar på näsan och blinkar med sina fina ögon! Så fort hon får tag i något som liknar en telefon så sätter hon den till örat och säger "gaaaa....  gaaa.." ;) När det spelas musik så dansar hon! Hon är så pigg och glad!
I natt har de små inte sovit speciellt bra... Signe vaknade nån gång vid midnatt.. sen pep hon ett bra tag, tror att det är fler tänder på gång. Nils vaknade också, så vid 02 gjorde jag välling till båda. Signe somnade om, Nils somnade vid 03.. Nån gång efter 05 vaknade jag av att Nils sa "jag kommer inte upp", han hade ramlat ner från sängen. Vi somnade om och efter en stund vaknade jag av en duns och "jag kommer inte upp".... Sen var det uppstigning.. alldeles för lite sömn om ni frågar mig... Zzzzz!
Godnatt!!