pannkakorochlepepastej.blogg.se

2013-03-31
21:09:57

Påskfirande!
Härliga friska ledighet!! Igår var jag i stallet på morgonen och mockade lite och hade träning för ponnylaget med dressyrstaketen. Det gick ganska bra. På eftermiddagen åkte vi till farmorn och farfarn på påskmiddag. Det var gott och trevligt! Barnen gick på skattjakt och fick fina presenter och påskägg med chokladbollar :)
Idag har vi haft besök av mormor och Sven. Vi mötte dem utanför Brunnen där vi åt frukostbuffé. Så gott och så prisvärt! På vägen hem släppte Henrik och Sven av oss på ridanläggningen i Ronneby där det var dressyrtävling för hästar idag. Vi såg Natalja och Ninni rida och träffade många goa vänner! När vi kände oss färdiga gick vi hem. Duktiga duktiga Nils gick nästan hela vägen hem! Knappt 2 km! När vi kom hem stannade vi ute i det fina vädret. Signe sov en stund och vi planterade blommor och hängde tvätt, ute! Härligt! När vi blev hungriga tog vi ut några smörgåsar, kaffe och vatten och fikade. Mysigt! Under eftermiddagen grillade vi och åt fläkytterfilé, potatisgratäng, sallad och bearnaise, Mmmm! Efteråt blev det kaffe och tårta! Henrik och Sven fixade nere i källaren nästan hela dagen, så nu är det förberett för klinkning och målning!
Imorgon är det ponnytävlingar i Ronneby, då ska jag dit o kolla en stund. Barnen får vara hemma, Henrik ska iväg på eftermiddagen och då är det min tur att vara hemma.
Ha det bra gott folk!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: