pannkakorochlepepastej.blogg.se

2013-09-25
22:11:47

18-månaderskontroll
Idag kom farmor Ing-Marie till oss vid 9.15. Hon blev mött i dörren av två små bustroll som skulle ha hennes väska och "fån" ;) Signe är helt galen i telefoner.. som så många andra barn. Så när de nästan hade tömt hela farmors väska på dörrmattan var det dags att bege sig till bvc. Nils och farmor hängde med. Signe skuttade så glatt in i bvc:s lokaler, men blev lite mer skeptisk när sköterskan kom ut och sa hennes namn. Inne i undersökningsrummet ville hon helst inte klä av sig alls.. blottad.. stackarn. Men nödvändigt. Hon fick stå upp och väga sig idag, 12,4 kg. När hon skulle mätas vägrade hon att ligga på mätbordet "kallt!!" sa hon, så hon fick stå upp vid den vanliga mätstickan. 83 cm lång var hon. Allt var så bra så! Min lilla bebis :DSen var det dags för spruta. Nils levererade en fruktpuré i rättan tid, sen satte han sig hos farmor och såg lite halvförskräckt ut.. när Signe grät lite efter sprutan så kom han fram och klappade henne över håret en lång stund <3 älskade lille Nils! Han är en fantastisk storebror! <3<3<3
Efter bvc-besöket var det frid o fröjd och vi körde ner till Ronneby city, till gallerian, the one and only ni vet... och där hittade vi höstskor till Nils :D De fick han av farmor och farfar, så snällt! Vi hittade inga till Signe där, i den enda skoaffären i Ronneby.. men vi får leta vidare en annan dag.
I eftermiddag har vi städat upp en hel del dammråttor och varit ute och fixat i trädgården Jag klippte ungefär 1/3 av gräset innan Henrik kom hem, sen tog han resten. Så nu, är det klippt för sista gången av oss! Jag och barnen plockade en hop med äpplen innan vi gick in. Så kvällens middag bestod av pasta och viltkorv från Äggaboden och sedan äppelpaj! Helt okej för att vara en slö onsdag.
Imorgon ska vi till Rytmiken inne i stan. Det blir sista gången för oss :( Nils tycker att det är jätteroligt där och längtar tills vi ska dit.. Signe gillar det också!
Imorgon kväll ska mamman ut och roa sig med goa vännerna Ninni, Tess och Annie! Grekiskt på en onsdag, Mmmm!! Längtar!
Nu ropar sängen!
Godnatt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: