pannkakorochlepepastej.blogg.se

2012-11-16
22:31:32

Skynda skynda!
Dagar fulla av aktivitet passar sig oftast inte så bra i vår familj. Jag skyndar lite för mycket för de små kottarna och de små kottarna blir griniga och tvära (med all rätt!) Idag har vi hunnit med Öppna förskolan, mycket Halloweenfest-förberedelse, pizzabak, hästvaktande och handling på Maxi. Men vi klarade det kanonbra! Allt flöt på väldigt bra! :D
 
Idag fanns det lera på Öppna förskolan till Nils stora lycka! Han bakade mest hela tiden vi var där. Signe sov tills efter fikat men fick i alla fall vara med på sångstunden.
 
I eftermiddag bakade Nils sin egen pizza. Han kavlade, bredde på tomatpuré, la på skinka och ost och strödde på lite pizzakrydda. Sen åt han jättebra! Signe åt också jättebra idag! Det funkar oftast väldigt bra när hon får plocka lite själv. Idag serverades rester till lunch, spagetti, köttbullar och ärtor. Signe tyckte bäst om ärtorna :)
 
Morgondagens Halloweenfest kommer att bli kanon! Tipspromenadfrågorna är utskrivna, priset som man kan vinna är inslaget, spindlarna är på plats, ishanden är klar, skållat fejs är förberett, maskeradkläderna ska hämtas i stallet och allt är inhandlat. Imorgon blir det städning, dukning och lite andra förberedelser. Hoppas nu bara att allt funkar med barningarna... De ska sova med Henrik ute hos farmorn och farfarn. Vårt pyttehus funkar inte så bra som festlokal med två små barn. Det finns bara två innedörrar, en in till badrummet och en till källaren och jag tror inte att varken barningarna eller Henrik vill sova i badrummet eller i den oinredda källaren. Hos farmorn och farfarn kommer de att få det bra!
 
Nu borde jag sova.. ska fundera en stund på om det är dags... Jo, det ÄR dags att sova!
Go´natt!
 

Kommentar:

Tack för en supertrevlig halloweenfest, älskade det läskiga skink-fejset:-)
Fin blogg! Kram Jessi

Svar: Tack själv för igår!! Soppan var sååå god!! Henrik gillade den lika mycket som jag! Kram
pannkakorochlepepastej.blogg.se

2012-11-18 @ 14:42:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: